| |||||
|
| |||||
| Pages: (23) « First ... 15 16 [17] 18 19 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Quin |
Written: Jun 5 2008, 20:58:30
|
|
Strażnik Nocny Group: Użytkownicy Posts: 57 Serwer PL: Serwer CZ: |
Jesli dobrze pamietam to zostal zniszczony przez Shoggothy (ktore najpierw byly okazami zamrozonymi ;]).
|
| lady Silver |
Written: Jun 6 2008, 7:11:15
|
||||||
Mus musculus![]() Group: Moderatorzy działów Posts: 1178 Serwer PL: MS, OB Serwer CZ: nie gram |
Czytam i czytam, i wychodzi mi, że to nie były Shoggothy
--------------------
Biblioteka [klik] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Ah Cuzamil Peten [klik przez część ery]> OfficialMelanżGroup [klik] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Dark Warriors [maskotka] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > One blood mój blog Klik |
||||||
| Quin |
Written: Jun 6 2008, 22:05:03
|
|
No to Starsze Istoty, tez zamrozone byly na poczatku, zanim Lake zaczal przeprowadzac na nich sekcje zwlok.
|
| lady Silver |
Written: Jun 7 2008, 6:27:14
|
||||||
Mus musculus![]() Group: Moderatorzy działów Posts: 1178 Serwer PL: MS, OB Serwer CZ: nie gram |
zadajesz
A Shoggothy nie były zamrożone, tylko mieszkały w podziemiach --------------------
Biblioteka [klik] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Ah Cuzamil Peten [klik przez część ery]> OfficialMelanżGroup [klik] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Dark Warriors [maskotka] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > One blood mój blog Klik |
||||||
| Quin |
Written: Jun 7 2008, 14:15:50
|
|
Zostajac przy Gorach Szalenstwa:
Jakie zwierzeta mieszkaly wewnatrz tych gor? |
| lady Silver |
Written: Jun 8 2008, 11:56:07
|
||||||
wielkie, albinotyczne, praktycznie bezokie pingwiny
1. dragonianpl, Arciass ... 9. Ragros ... 10. La Hire 11. Cypis85 ... 15. Quin ... 21. lady Silver Nie mam chwilowo pomysłu na zagadkę. Albo ktoś zada za mnie, albo poczekacie do jutra. --------------------
||||||
| lady Silver |
Written: Jun 9 2008, 8:40:06
|
||||||
Co czciły jaszczuroludy z Wenus?
--------------------
||||||
| Quin |
Written: Jun 9 2008, 21:09:28
|
|
Nie wiem czy czcily ale modlily sie do specjalnych krysztalow ktrore ludzie starali sie je im odebrac z racji ich energodajnej natury
|
| lady Silver |
Written: Jun 10 2008, 8:51:22
|
||||||
Jak się do nich modliły, to raczej je czciły
Zadajesz 1. dragonianpl, Arciass ... 9. Ragros ... 10. La Hire 11. Cypis85 ... 16. Quin ... 21. lady Silver --------------------
||||||
| Quin |
Written: Jun 10 2008, 16:28:53
|
|
Skonczyly mi sie pytania
swoja droga to np. Chrzescijanie czcza boga a modla sie do krzyza wiec nigdy nic niewiadomo jak jest z jaszczuroludzmi z Wenus This post has been edited by Quin on Jun 10 2008, 16:29:06 |
| Quin |
Written: Jun 11 2008, 21:58:44
|
|
Kim jest Nieopisywalny? (The Unspeakable One)
|
| Decha666 |
Written: Jun 11 2008, 22:57:17
|
Bro'Var![]() Group: Użytkownicy Posts: 44 Serwer PL: Divide et Impera - Na zawsze ; GOSE Serwer CZ: ekam az bedzie ciekawie... |
Jest to Hastur, Wielki przedwieczny. Generalnie, jest to Ten Którego Imienia Nie Należy Wymawiać (powiało Harrym Potterem, ale Hastur był wcześniej
Istota żyjąca w jeziorze Hali. Gigantyczny, mackowaty, podobny do ośmiornicy stwór. I jak zawsze... Przerażający This post has been edited by Decha666 on Jun 11 2008, 23:01:07 --------------------
Rada na dziś?
Nie rób nic!! :D A to napisałem żeby sie w rasta kolorki ułożyło :P |
| Khayyin |
Written: Jun 11 2008, 23:08:29
|
|
Strażnik Nocny Group: Użytkownicy Posts: 58 Serwer PL: Serwer CZ: |
znaczy sie bluźniercze plugastwo?
|
| Decha666 |
Written: Jun 11 2008, 23:22:57
|
Bro'Var![]() Group: Użytkownicy Posts: 44 Serwer PL: Divide et Impera - Na zawsze ; GOSE Serwer CZ: ekam az bedzie ciekawie... |
Mniej więcej, ale dzieki rozbudowanym opisom (które nie są nudne btw;P) mozna sobie lepiej wszystko wyobrazic, a pełny opis działa jeszcze mocniej na wyobraznie
Czekam na potwierdzenie, a jak nie to rano dopisze pytanie --------------------
Rada na dziś?
Nie rób nic!! :D A to napisałem żeby sie w rasta kolorki ułożyło :P |
| lady Silver |
Written: Jun 12 2008, 8:27:08
|
||||||
Zadajesz
--------------------
||||||
Pages: (23) « First ... 15 16 [17] 18 19 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |