RedDragon Forum

  Reply to this topicStart new topic

> Jak działa ta paktowarka nowa
Strategos
Written: Apr 8 2018, 21:03:20
Quote Post
Ogr



Group: Użytkownicy
Posts: 3167
Serwer PL: FNM
Serwer CZ: to rd.cz jeszcze istnieje?






MsU, po cholerę przerabiasz coś co działa.

Po paru latach nieobecności wbijam i okazuje się, że choć doskonale wiem jakie pakty chcę ustawić to ni cholery nie wiem jak to zrobić.

Jak ustawić pakty w paktowarce? FF mi zciemnia czy ocb?


--------------------
Bo ja mam zęby w dupie, mam kły, trzonowe i siekacze w odbytnicy..
Add to friends list
PMUsers WebsiteGadu-Gadu
Top
Zyklon
Written: Apr 8 2018, 21:25:09
Quote Post
Ogr



Group: Administratorzy
Posts: 3644
Serwer PL: Jumping Rabbits
Serwer CZ:






To coś musi być u Ciebie bo żadnych zmian nie było.
Add to friends list
PMEmail PosterGadu-Gadu
Top
Strategos
Written: Apr 8 2018, 21:30:26
Quote Post
Ogr



Group: Użytkownicy
Posts: 3167
Serwer PL: FNM
Serwer CZ: to rd.cz jeszcze istnieje?






No to Zyklonku wbij na gg czy gdzieś i mi wyjaśnij jak ustawić kto z kim ma jaki pakt. OK? Odpalam gg...


--------------------
Bo ja mam zęby w dupie, mam kły, trzonowe i siekacze w odbytnicy..
Add to friends list
PMUsers WebsiteGadu-Gadu
Top
Strategos
Written: Apr 8 2018, 21:32:55
Quote Post
Ogr



Group: Użytkownicy
Posts: 3167
Serwer PL: FNM
Serwer CZ: to rd.cz jeszcze istnieje?






Wróć, po prostu mi napisz. Klikam obok gubów i pojawia się x, ! albo nic. Jak ustawić pakt w paktowarce?


--------------------
Bo ja mam zęby w dupie, mam kły, trzonowe i siekacze w odbytnicy..
Add to friends list
PMUsers WebsiteGadu-Gadu
Top
Zyklon
Written: Apr 8 2018, 21:35:45
Quote Post
Ogr



Group: Administratorzy
Posts: 3644
Serwer PL: Jumping Rabbits
Serwer CZ:






Klikasz na dany pakt, podświetla się. Poniżej tabeli na dole, w prostokącie wybierasz rodzaj paktu,a po prawej od tego z kim ma być zawarty.

This post has been edited by Zyklon on Apr 8 2018, 21:35:54
Add to friends list
PMEmail PosterGadu-Gadu
Top
Strategos
Written: Apr 8 2018, 21:37:12
Quote Post
Ogr



Group: Użytkownicy
Posts: 3167
Serwer PL: FNM
Serwer CZ: to rd.cz jeszcze istnieje?






No to działa zupełnie inaczej niż kiedyś.....
Dzięki.


--------------------
Bo ja mam zęby w dupie, mam kły, trzonowe i siekacze w odbytnicy..
Add to friends list
PMUsers WebsiteGadu-Gadu
Top
Zyklon
Written: Apr 8 2018, 21:40:34
Quote Post
Ogr



Group: Administratorzy
Posts: 3644
Serwer PL: Jumping Rabbits
Serwer CZ:






Nie pamiętam dokładnie,ale ta paktowarka wprowadzona została w 2012 czy 2013.
Może później były jakieś drobne poprawki.

This post has been edited by Zyklon on Apr 8 2018, 21:51:36
Add to friends list
PMEmail PosterGadu-Gadu
Top
Strategos
Written: Apr 8 2018, 21:53:53
Quote Post
Ogr



Group: Użytkownicy
Posts: 3167
Serwer PL: FNM
Serwer CZ: to rd.cz jeszcze istnieje?






Dzięki za pomoc. Ustawiłem co trzeba.


Tamta paktowarka była chyba prostsza w obsłudze. Ale czy to ważne......
Ważne, że skumałem tą nową smile.gif


--------------------
Bo ja mam zęby w dupie, mam kły, trzonowe i siekacze w odbytnicy..
Add to friends list
PMUsers WebsiteGadu-Gadu
Top

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topic