RedDragon Forum

  Reply to this topicStart new topic

> Czarna Magia - zaznacz wszystko
Igor
Written: Sep 3 2017, 18:25:18
Quote Post
Ogr



Group: Użytkownicy
Posts: 2467
Serwer PL: SC
Serwer CZ:






Sądzę ze nie głupio było by, aby klikając w napis "Czarna Magia" w menu kontekstowym od "Rzucić" można było by zaznaczyć wszystkie czary z CM. Widze to na dwa sposoby:
1. klikając w w sam napis, z tym że to się wtedy trochę gryzie z reszta, bo nie ma sensu wprowadzać analogicznego rozwiązania do magi niszczącej, a magi zwiadowczej jest jeden czar
2. obok "Czarna Magia" ustawić miejsce na tzw. ptaszek, po kliknięciu rzuca nam każdy czar


--------------------
Buschi (z Olcią) na Ulepsz RD:
...kto powiedział, ze wszystkie kobiety wiedziałyby gdzie i jak to włączyć?
Add to friends list
PMEmail PosterGadu-GaduTlen
Top
GLOIN FORUM
Written: Sep 3 2017, 21:10:09
Quote Post
Kro-Draag



Group: Użytkownicy
Posts: 16
Serwer PL: KONIEC
Serwer CZ: EMERYTURA






Bardzo dobry pomysł ale poszedłbym jeszcze dalej żeby była możliwość posłania wszystkich czarów. Np ustalimy sobie tylko falę na każdy czar.

Dużo wysiłku to nie kosztuje - jeden prosty skrypt i hula.

Wystarczy dodać opcję ile razy przy każdym czarze( coś na wzór ustawiania sortu) i zapisać sobie tak jak sort

sort będzie sobie już sam tworzył gracz:

np.

czary sort

break

sort komplet gdzie idzie komplet na guby które zaznaczymy np. 5 x wszystko na bm albo na m

itd.

Mam np. 1000 pmów w chmurze - i z tego klikam raz rzuć komplet i idzie wszystko, rzuć cm i idzie cm - i wpisuje ile razy - jak zabraknie pmów to oczywiste, że wynik będzie taki sam jak zabraknie many - czyli nie wszystkie czary zostaną rzucone


--------------------
owieczki zawsze w pamięci
Add to friends list
PMEmail Poster
Top
sayan1
Written: Sep 3 2017, 21:18:50
Quote Post
Rycerz



Group: Użytkownicy
Posts: 105
Serwer PL: Altra
Serwer CZ:






Czyli można powiedzieć to wprost, chcecie powrotu czaromatu smile.gif

Rzucanie z chmury nie jest aż takie czasochłonne czy niewygodne tongue.gif
Add to friends list
PMEmail Poster
Top
GLOIN FORUM
Written: Sep 4 2017, 8:07:04
Quote Post
Kro-Draag



Group: Użytkownicy
Posts: 16
Serwer PL: KONIEC
Serwer CZ: EMERYTURA






Sayan chodzi mi tylko o to żeby można było rzucać kilka czarów na kilka gubów jednocześnie.

Teraz można rzucić np. 1 czar na wszystkie guby 5x

a powinno być możliwe rzucenie 5 czarów 5x na wszystkie guby

i o taką zmianę postuluję laugh.gif


zmiana w mechanice gry kosmetyczna a zaoszczędzi nam mnóstwo czasu, jak ktoś chcę się bawić w GDM to może robić po staremu - jakoś ostatnio chętnych na GDM brak w00t.gif


--------------------
owieczki zawsze w pamięci
Add to friends list
PMEmail Poster
Top
GaLvao
Written: Sep 8 2017, 13:49:37
Quote Post
Golem



Group: Użytkownicy
Posts: 246
Serwer PL: Araneae
Serwer CZ: Niet!






Absolutnie za! Nie chce mi sie kazdego czaru ze spamu rzucac z osobna, bo i tak zawsze wsio u mnie leci w jednej fali smile.gif

This post has been edited by GaLvao on Sep 8 2017, 13:50:04
Add to friends list
PM
Top
DraconiS
Written: Oct 20 2017, 13:44:37
Quote Post
Szkielet



Group: Użytkownicy
Posts: 8
Serwer PL: PL: 60 Seconds, RoH
Serwer CZ:






Można zaznaczyć na liście kilka czarów które chcesz rzucić (select na formularzu??). Tak jak zaznaczamy guby. Zapisuje się do kolejki i rzuca okreslone czary na okreslone guby okreslona ilosc razy. Jakby jeszcze byla mozliwosc zaznaczenia ile razy na konkretnego guba(inne na inne guby) to byloby jeszcze lepiej, ale nie jest to jakos konieczne
Add to friends list
PMEmail Poster
Top

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topic