RedDragon Forum

Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Poradnik rozbudowy krasnoluda
Bruenor
Written: May 16 2007, 11:30:35
Quote Post
Ter-Aark

Group: Użytkownicy
Serwer PL:
Serwer CZ:

Mały poradnik dla Krasnoluda na 5 pierwszych tur

CEL:

W 6 turze mieć wybudowane: Ratusz, Tajemnica Tworzywa oraz Świątynia Bogactwa Autora i grzecznie czekać na pakty kupieckie z następnego dnia smile.gif

TURA nr 1

- w zakładce Budowa stawiamy 2 warsztaty murarskie, po 10 cechów kamieniarzy i cegielnię, 3 kamieniołom
- w zakładce Zatrudnienie zostawiamy 100 kupców i 600 naukowców; dajemy ludzi tak, aby mieć 400 kamieniarzy i 700 murarzy.
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie - 15% naukowcy i kupcy, kamieniarze i murarze po 35%
- budynek specjalny zostawiamy bez zmian. Zaczynamy budowę Ratusza

Klikamy pierwszą turę.

TURA nr 2

- Mamy wybudowane 62% budynku specjalnego Ratusz
- przyszło nam 163 ludzi
- w zakładce Budowa stawiamy 2 warsztaty murarskie i 1 zakład kamieniarski, po 10 w cechy kamieniarzy i cegielnię
- w zakładce Zatrudnienie dajemy 100 ludzi w naukowców, 30 w murarzy i 33 w kamieniarzy

Klikamy drugą turę.

TURA nr 3

- mamy postawiony pierwszy budynek specjalny Ratusz, przechodzimy do zakładki Budowa następnie wybieramy zakładkę Budynki Specjalne i wybieramy do budowy Tajemnica Tworzywa
- w tej turze przyszło nam 156 ludzi
- w zakładce Zatrudnienie ludzi dajemy do naukowców 100 ( aby mieć 800 ) i reszta - 56 do murarzy
- Odkrywanie ustawiamy na 25% do kamieniarzy i murarzy, 20% w kupcach i 30% w naukowcach
- w zakładce Budowa stawiamy 21 uniwersytetów i 2 kamieniołomy

Klikamy 3 turę.

TURA nr 4

- wybudowaliśmy już drugi budynek specjalny. Przechodzimy do zakładki Budowa, tam klikamy na zakładkę Budynki Specjalne i zaczynamy budowę Świątyni Bogactwa Autora
- przyszło nam 146 ludzi
- w zakładce Budowa stawiamy po 10 cechów kamieniarzy i cegielnię, 10 kamieniołomów i 3 uniwersytety
- w zakładce Zatrudnienie 80 ludzi dajemy do murarzy i 66 do kamieniarzy

Klikamy 4 turę.

TURA nr 5

- budynek specjalny mamy na poziomie 39%
- przyszło 134 ludzi
- wchodzimy do zakładki Labirynt i bierzemy złoto ( 1 mln złota konretnie smile.gif )
- w zakładce Budowa stawiamy 40 kamieniołomów ( aby mieć ich 80 ), uniwersytetów do 40, cechy kamieniarzy do 230, cegielnię do 315, po 2 warsztat murarski i zakład kamieniarski
- w zakładce Zatrudnienie wszystkich ludzi dajemy do murarzy

Klikamy piątą i ostatnią turę.

TURA nr 6

- wybudowaliśmy kolejny budynek specjalny, nasz cel dzisiejszego dnia -> Świątynię Bogactwa Autora jako kolejny wybieramy do budowy Zajazd u Czerwonego Smoka
- przyszło nam 134 ludzi
- w zakładce Labirynt bierzemy znowu złoto ( kolejny raz jest to 1 mln )
- w zakładce Budowa stawiamy 10 budynków do szkoły, 10 do uniwersytetu, 1 do warsztatów naukowców i 30 do sklepu
- w zakładce Budowa klikamy na zakładkę Ziemia i kupujemy 1700 ziemi
- stawiamy dodatkowo po 5 w manufakturach jedzenia i złota ( sad owocowy i kopalnia diamentów ), 4 do warsztatów naukowców i po 2 warsztaty kamieniarzy i murarzy
- w zakładce Zatrudnienie zabieramy ludzi z murarzy do 800, dodajemy ich do naukowców do 1100, i 22 do kupców
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 20% na kamieniarzy, murarzy i kupców oraz 40% naukowcy

Poradnik wielokrotnie testowany więc myślę, że obyło się bez żadnych błędów. Oczywiście wiele osób woli jako pierwszy stawiać Zajazd u Czerwonego Smoka zamiast Ratusza w takim wypadku wystarczy zamienić kolejność smile.gif choć nie sprawdzałem tej wersji czy wyjdzie wszystko tak samo. Tak samo każdy może sobie dowolnie modyfikować stawianie budynków i przydzielanie ludzi w turze 6 jak mu pasuje, jak lepiej będzie mu się rozwijać kolejnego dnia. Nie wydaje mi się możliwe postawienie Świątyni do 5 tury ( a próbowałem to zrobić kilkanaście razy, ale jak komuś sie uda to niech tu opisze smile.gif ) więc uważam powyższe rozwiązanie za dobre dla tych, co nie chcą marnować tur bez paktów kupieckich smile.gif.

Bruenor

This post has been edited by Bruenor on May 16 2007, 11:32:56
PM
Bruenor
Written: May 20 2007, 16:22:01
Quote Post
Ter-Aark

Serwer PL:
Serwer CZ:

Dobra mocno poprawiony poradnik dla krasnoluda smile.gif Zaznaczam, że nie jest to super hiper mastahowski poradnik, ot zmarnowałem kilka godzin, kilkadziesiąt razy próbowałem i tak mi wyszło, nawet ciekawie. Celem jest sklikanie wszystkich turek, mieć 4,8k ziemi pod koniec i czekanie na jutrzejsze kupieckie.

CEL:

Mieć wybudowane wszystkie specjalne budynki z pierwszego poziomu, świątynie bogactwa autora, smoczy mur, ok 70% rezydencji generała oraz 4,800 ziemi.

TURA nr 1

- w zakładce Opcje zaznaczamy autosprzedawanie jedzenia, kamieni oraz many. Koniecznie!!!
- w zakładce Budowa stawiamy 2 warsztaty murarskie i zakłady kamieniarskie, 1 laboratorium naukowe oraz 20 jezior mana
- w zakładce Zatrudnienie mamy mieć 400 kamieniarzy, 600 murarzy, 150 kupców i 650 naukowców
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie - 15% naukowcy i kupcy, kamieniarze i murarze po 35%
- budynek specjalny zmieniamy. Zaczynamy budowę Zajazd u Czerwonego Smoka

TURA nr 2

- w zakładce Budowa stawiamy manufaktóry w kolejności ( od góry ) 15, 5, 5, 10 aby mieć ich po 30 każdej, 55 do cechu kamieniarzy, 55 do cegielni, 30 do sklep, po 2 do zakładu kamieniarskiego, warsztatu murarskiego i laboratorium naukowego
- w zakładce Zatrudnienie dajemy 100 ludzi w murarzy, reszte w kamieniarzy

TURA nr 3

- przechodzimy do zakładki Budowa następnie wybieramy zakładkę Budynki Specjalne i wybieramy do budowy Tajemnica Tworzywa
- w zakładce Zatrudnienie ludzi dajemy do naukowców 100 i reszta do kamieniarzy
- Odkrywanie ustawiamy na 30% do kamieniarzy i murarzy, 25% w kupcach i 15% w naukowcach
- w zakładce Budowa stawiamy 50 uniwersytetów, po 5 do manufaktór każdego rodzaju, 40 do cechu kamieniarzy, 40 do cegielni, 10 do sklepu, 40 do biblioteki i po 1 do zakładów kamieniarskich, warsztatów murarskich i laboratorium naukowego

TURA nr 4

- przechodzimy do zakładki Budowa, tam klikamy na zakładkę Budynki Specjalne i zaczynamy budowę Świątyni Bogactwa Autora
- w zakładce Budowa stawiamy po 95 do cechów kamieniarzy i cegielni, po 4 do zakładu kamieniarskiegi i warsztatu murarskiego oraz 1 do laboratorium naukowego
- w zakładce Zatrudnienie 100 ludzi dajemy do murarzy, resztę do kamieniarzy
- Odkrywanie ustawiamy na 20% do kamieniarzy i murarzy, 25% w kupcach i 35% w naukowcach

TURA nr 5

- poinformowano nas, że produkujemy za mało kamieni, nie martwić się tym w 7 turze już to zniknie smile.gif
- wchodzimy do zakładki Labirynt i bierzemy złoto ( 1 mln złota konretnie smile.gif )
- w zakładce Budowa stawiamy po 5 do cechów kamieniarzy i cegielni ( mamy ich po 200 ), 10 do sklepu ( mamy 70 ), po 1 do zakładu kamieniarskiego i warsztatu murarskiego, 20 do uniwersytetu ( mamy tam 70 ), oraz 40 do biblioteki ( a tam jest 90 )
- w zakładce Zatrudnienie wszystkich ludzi dajemy do naukowców, zabieramy z murarzy 30 ludzi, których dodajemy do kamieniarzy

TURA nr 6

- znowu ta informacja o braku kamieni... ale to już ostatni raz tongue.gif
- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Ratusz
- w zakładce Budowa klikamy na zakładkę Ziemia i kupujemy 190 ziemi
- w zakładce Budowa stawiamy 60 do biblioteki, 50 do szkoły, po 15 do sadu owocowego, kamieniołomu i kopalni diamentów oraz 35 do jeziora many
- kolejny raz wchodzimy do zakładki Ziemia i kupujemy max gleby, ile tylko sie da smile.gif ( powinniśmy po zakupie mieć 3392 ziemi )
- w zakładce Zatrudnienie wszystkich ludzi dajemy w naukowców
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 15% na kamieniarzy, murarzy i kupców oraz 55% naukowcy

TURA nr 7

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Soczewka magiczna
- w zakładce Budowa klikamy na zakładkę Ziemia i kupujemy max ziemi ile możemy
- w zakładce Zatrudnienie wszystkich ludzi dajemy w naukowców a co zostanie w murarzy

TURA nr 8

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Komando
- w zakładce Budowa stawiamy po 10 do sadu owocowego, kamieniołomu i kopalni diamentów oraz 30 do jeziora many
- w zakładce Zatrudnienie 400 ludzi dajemy do murarzy, reszte do kamieniarzy

TURA nr 9

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Smoczy mur
- w zakładce Budowa stawiamy po 30 do zakładu kamieniarskiego i warsztatu murarskiego oraz 30 do jeziora many
- w zakładce Zatrudnienie 400 ludzi dajemy do kamieniarzy, reszte do murarzy
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 35% na kamieniarzy, murarzy oraz 15% do naukowcy i kupców

TURA nr 10

- w zakładce Budowa stawiamy po 10 do sadu owocowego, kamieniołomu i kopalni diamentów oraz 40 do jeziora many
- w zakładce Zatrudnienie 500 ludzi dajemy do murarzy, reszte do kamieniarzy

TURA nr 11

- w zakładce Budowa stawiamy po 10 wieży magów i laboratorium naukowego, 50 do cechu magów oraz 5 do jeziora many
- w zakładce Zatrudnienie dajemy wszystkich ludzi w magów
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 15% na kamieniarzy, murarzy, naukowcy i kupców oraz 40% do magów

TURA nr 12

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Rezydencja generała
- w zakładce Zatrudnienie 300 ludzi dajemy do magów, 400 do kamieniarzy i resztę do murarzy

TURA nr 13

- w zakładce Zatrudnienie dajemy ludzi do magów, aby mieć ich 1500, 500 ludzi do kamieniarzy i co nam zostanie do murarzy
- ustawiamy w zakładce Opcje automatyczne rzucanie czaru -> pracowitość

TURA nr 14

- pracowitość powinna wyjść smile.gif ( przynajmniej u mnie ok 6 razy takiego samego kliku wychodziła za każdym razem tongue.gif )
- w zakładce Zatrudnienie dajemy 600 ludzi do kamieniarzy i reszte do murarzy
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 20% do kamieniarzy, murarzy, kupców, magów i naukowców

TURA nr 15

- powinniśmy mieć ok 60-70% budynku specjalnego Rezydencja generała
- w zakładce Zatrudnienie dajemy ludzi do kupców do 500, 300 do murarzy i reszte ludzi do kamieniarzy
- Pensje ustawiamy na 46

To już koniec na dzisiaj tongue.gif Powinniśmy mieć na koniec 4,800 ziemi. Jutrzejszego dnia możemy bez żadnych problemów wybudować Skrzyżowanie szlaków handlowych, łażnię miejską oraz ambasadę dokupując przy odrobinie szczęscia z labiryntu ziemię do 7000-8000 smile.gif

P.S. Jeżeli ktoś zauważył jakiś błąd niech zgłasza -> mogłem się walnąć jak pisałem ale wszystko powinno być tak jak napisałem smile.gif

Jutro postaram się rozwinąć poradnik o 2 dzień + rozpiszę pare porad róznych wariantów rozbudowy księstwa na kolejne dni smile.gif

This post has been edited by Bruenor on May 20 2007, 18:13:54
PM
Stasio
Written: May 20 2007, 17:19:55
Quote Post
Ponury żniwiarz

Serwer PL: Wyrzutek
Serwer CZ:

Zapraszam do komentowania, ewentualnego poprawiania, lub napisania wlasnego poradnika. Najlepszy poradnik, bedzie linkowany ze strony startowej -> Poradniki.

--------------------
UśmiechSię
PMEmail PosterUsers WebsiteGadu-Gadu
Byuu
Written: May 20 2007, 18:09:26
Quote Post
Błotniak

Serwer PL: Taniec z Gwiazdami
Serwer CZ: -_____-

Poradnik bardzo dobry. Są małe nieścisłości typu co zrobić z 1 budynkiem niezabudowanym w 1 turze:)? Nie wiadomo czy gracz ma celowo nie zabudować tej ziemi, czy też autor nieopatrznie zapomniał o możliwości zagospodarowania :>. Znalazłem dwie takie tury przed kupnem ziemi za kasę z labiryntu. Jednak i tak oceniam ten poradnik jako bardzo dobry!
Ocena: 9/10 smile.gif
Dlatego iż napisałeś, że nie jest to poradnik „super hiper mastahowski” biggrin.gif

Moje dane końcowe po zagraniu według tego poradnika:

Ziemia: 4848

Zawody:
Kamieniarze: 3778
Murarze: 4170
Kupcy: 500
Magowie: 1500
Naukowcy: 1500
Odkryto odpowiednio: 108,108, 88, 104, 110

Rezydencja generała: 74% - pewnie dlatego, iż miałem ustawione pracowitość co 1 turę smile.gif

--------------------
Gralem w Plebanii, IMPERIUM, Vae Victis, Rohan, Chess no Koma. Teraz gram w Taniec z user posted imageami
PMEmail Poster
Bruenor
Written: May 20 2007, 18:17:21
Quote Post
Ter-Aark

Serwer PL:
Serwer CZ:

Byuu:

Ups przy pisaniu musiałem zapomnieć to wpisać smile.gif już poprawiłem wink.gif

rezydencja z tego co pamiętam powinna mieć właśnie 74% smile.gif

P.S. Wyszło ci lepiej ( bo o kilkadziesiąt ziemi więcej tongue.gif ), niż ja potem klikałem na swoich 2 gubach tongue.gif po prostu źle przeczytałem i sie pomyliłem w jednym miejscu ( to nie wina poradnika ale moja biggrin.gif ). Tak więc zalecam DOKŁADNE czytanie i nawet wielokrotne sprawdzanie, żeby uniknąć błędów

This post has been edited by Bruenor on May 20 2007, 18:20:34
PM
necro
Written: May 20 2007, 19:53:26
Quote Post
umrzyk

Group: Developerzy
Serwer PL: Pasqódne Schronisko
Serwer CZ:

Bruenor: drobne roznice pozniej zawsze sie pojawiaja, pracowitosc troche inna sile i juz zarobi sie odrobine mniej lub wiecej

--------------------
Mówi się, że Go ma 4000-6000 lat. To nieprawda - ma 15 000 000 000. Powstało wraz z Wszechświatem.

Jeśli szachy są królową gier to Go jest ich cesarzem.
PMEmail Poster
Bruenor
Written: May 20 2007, 20:09:16
Quote Post
Ter-Aark

Serwer PL:
Serwer CZ:

No cóż... w związku z porannym bugiem odnośnie cen za towary na targu, który został już usunięty przedstawiony, przeze mnie poradnik jest do ... nieaktualny smile.gif z małymi poprawkami można mieć efekt w budynkach specjalnych taki sam ale 800 ziemi mniej.

Tak więc nie radze z niego kożystać smile.gif

EDIT:

Ale ten pierwszy - onośnie 6 tur powinien być ok

This post has been edited by Bruenor on May 20 2007, 20:10:08
PM
Bruenor
Written: May 21 2007, 12:48:26
Quote Post
Ter-Aark

Serwer PL:
Serwer CZ:

Po naprawieniu sytuacji z targiem wielkość guba pierwszego dnia ulega niestety drastycznym zmianom sad.gif Poradnik ten jest raczej stworzony z myslą o nowych graczach, oraz o graczach stawiające swoje pierwsze kroki w nowej rasie.

TURA nr 1

- w zakładce Opcje zaznaczamy autosprzedawanie jedzenia, kamieni oraz many. Koniecznie!!!
- w zakładce Budowa stawiamy 2 warsztaty murarskie i zakłady kamieniarskie, 1 laboratorium naukowe oraz 20 jezior mana
- w zakładce Zatrudnienie mamy mieć 400 kamieniarzy, 600 murarzy, 150 kupców i 650 naukowców
- budynek specjalny zmieniamy. Zaczynamy budowę Zajazd u Czerwonego Smoka

TURA nr 2

- w zakładce Budowa stawiamy po 35 do cechu kamieniarzy i cegielni, resztę dajemy w jeziora many
- w zakładce Zatrudnienie dajemy 100 ludzi w murarzy, reszte w kamieniarzy

TURA nr 3

- przechodzimy do zakładki Budowa następnie wybieramy zakładkę Budynki Specjalne i wybieramy do budowy Tajemnica Tworzywa
- w zakładce Zatrudnienie ludzi dajemy do naukowców 100 i reszta do kamieniarzy
- Odkrywanie ustawiamy na 30% do kamieniarzy i murarzy, 25% w kupcach i 15% w naukowcach
- w zakładce Budowa stawiamy 50 uniwersytetów, po 5 do manufaktur każdego rodzaju, 10 do cechu kamieniarzy, 10 do cegielni, jak coś nam jeszcze zostanie to rozdzielamy równo do warsztatów kamieniarzy i murarzy

TURA nr 4

- przechodzimy do zakładki Budowa, tam klikamy na zakładkę Budynki Specjalne i zaczynamy budowę Świątyni Bogactwa Autora
- w zakładce Budowa stawiamy po 35 do cechów kamieniarzy i cegielni, po 3 do zakładu kamieniarskiegi i warsztatu murarskiego oraz 4 do laboratorium naukowego ( przyda sie za 2 tury ), reszte rozdzielamy po manufakturach ze wskazaniem na jeziora many smile.gif
- w zakładce Zatrudnienie 100 ludzi dajemy do murarzy, resztę do kamieniarzy
- Odkrywanie ustawiamy na 20% do kamieniarzy i murarzy, 25% w kupcach i 35% w naukowcach

TURA nr 5

- w zakładce Budowa stawiamy po 115 do cechów kamieniarzy i cegielni, 30 do sklepu, do zakładu kamieniarskiego i warsztatu murarskiego tak abyśmy mieli tam po 10, 20 do uniwersytetu, 40 do biblioteki, a reszte rozdzielamy po manufakturach ( oczywiście ze wskazaniem na jeziora many - ja dałem do 90 )
- w zakładce Zatrudnienie dajemy 100 do murarzy i reszte w kamieniarzy

TURA nr 6

- w zakładce Budowa klikamy na zakładkę Ziemia i kupujemy 200 ziemi
- w zakładce Budowa stawiamy 100 do biblioteki ( będzie nam potrzebne, jak kupimy w następnej turze max ziemi i spadnie nam odkrywanie na łeb i szyję ), 50 do szkoły, po 10 do zakładu kamieniarskiego, warsztatu murarskiego oraz laboratorium naukowego, 20 do jeziora many

TURA nr 7

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Ratusz
- w zakładce Budowa klikamy na zakładkę Ziemia i kupujemy max ziemi ile możemy ( powinniśmy mieć coś około 3100 ziemi )
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 15% na kamieniarzy, murarzy i kupców oraz 55% naukowcy

TURA nr 8

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Soczewka magiczna
- w zakładce Budowa stawiamy po 10 do sadu owocowego, kamieniołomu i kopalni diamentów oraz 30 do jeziora many
- w zakładce Zatrudnienie ludzi dajemy w naukowców do 1500 ( tyle mamy miećnaukowców już po dodaniu ), 200 w murarzy i reszte w kamieniarzy.

TURA nr 9

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Komando
- w zakładce Zatrudnienie 500 ludzi dajemy do murarzy, reszte do kamieniarzy
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 35% na kamieniarzy, murarzy oraz 15% do naukowcy i kupców

TURA nr 10

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Smoczy mur
- w zakładce Zatrudnienie 400 ludzi dajemy do murarzy, reszte do kamieniarzy

TURA nr 11

- w zakładce Budowa stawiamy 30 jezior mana i po 15 cech kamieniarzy i cegielnia
- ziemi nie dokupujemy bo inaczej w następnej turze będziemy mieli 99% Smoczego muru smile.gif
- w zakładce Zatrudnienie dajemy 200 ludzi do kupców, 400 do kamieniarzy i reszte do murarzy
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 15% na kamieniarzy, murarzy, naukowcy, 30% dla kupców i 25% dla magów

TURA nr 12

- jako kolejny budynek specjalny wybieramy Rezydencja generała
- w zakładce Budowa stawiamy 10 do wieży magów i resztę budynków w cechy magów ( magiczne pole siłowe
- w zakładce Zatrudnienie wszystkich ludzi dajemy w magów

TURA nr 13

- w zakładce Budowa stawiamy 40 jezior mana
- w zakładce Zatrudnienie dajemy ludzi do magów, aby mieć ich 1500, 200 ludzi do kamieniarzy i co nam zostanie do murarzy
- ustawiamy w zakładce Opcje automatyczne rzucanie czaru - pracowitość

TURA nr 14

- pracowitość powinna wyjść smile.gif ( przynajmniej u mnie ok 6 razy takiego samego kliku wychodziła za każdym razem tongue.gif )
- w zakładce Budowa stawiamy po 10 do zakładu kamieniarzy i warsztatu murarzy
- w zakładce Zatrudnienie dajemy 300 ludzi do murarzy, 100 do kupców i reszte do kamieniarzy
- Odkrywanie ustawiamy na poziomie po 20% do kamieniarzy, murarzy, kupców, magów i naukowców

TURA nr 15

- w zakładce Zatrudnienie dajemy ludzi do kupców do 500, 300 do murarzy i reszte ludzi do kamieniarzy
- Pensje ustawiamy na 46

Powinniśmy skończyć z ziemią na poziomie ok 3800-3900. Obecnie po usunięciu buga uważam ten wynik za w miare dobry smile.gif Prawdziwe mastahy i tak pewnie lepiej klikną ale początkujący mogą być zadowoleni z takiej ilości ziemi ( sam zresztą jednym gubem miałem tylko 4000 po pierwszym dniu tongue.gif ). Teraz pozostaje nam tylko czekać na pakty kupieckie smile.gif Kolejnego dnia warto iść najpierw w Skrzyzowanie szlaków handlowych i wziąść surowce z labiryntu ( wchodzimy do labiryntu dopiero jak stanie Skrzyżowanie!!! co da nam sporo razy więcej kasy ). Kolejnym krokiem powinno być dotarcie do ambasady, która da nam dodatkowy pakt kupiecki.

P.S. Jeżeli ktoś znajdzie jakieś błędy prosze o PM i poprawie najszybciej jak będę mógł wink.gif

This post has been edited by Bruenor on May 21 2007, 12:49:41
PM
Wygan
Written: May 23 2007, 14:39:04
Quote Post
Strażnik Nocny

Serwer PL: Stary [Starożytny] człowiek a morze
Serwer CZ:

poradnik jest fajny - dzieki
mi sie wg niego udało zrobić 8k drugiego dnia - w ogóle gra jest super
PMEmail Poster
Classen16
Written: Jul 12 2007, 10:26:03
Quote Post
Szkielet

Serwer PL:
Serwer CZ:

dzieki za ta ostatnia wersje poradnika smile.gif mam teraz 3,775 akrów. to chyba niezle jak na nowego tongue.gif
PMEmail Poster
Ves
Written: Jul 30 2007, 9:34:30
Quote Post
Nowicjusz

Serwer PL:
Serwer CZ:

A mi to nie styka ;( brakuje kasy...
PMEmail Poster
Iroquez
Written: Jul 30 2007, 9:51:20
Quote Post
Saper

Group: HelpTeam
Serwer PL: Ora o Nameru na Yo!
Serwer CZ: nie gram

Popatrz, pomyśl, na pewno robisz co inaczej/źle smile.gif

--------------------
"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także."
Winston Churchil
PMGadu-Gadu
necro
Written: Jul 30 2007, 10:02:24
Quote Post
umrzyk

Group: Developerzy
Serwer PL: Pasqódne Schronisko
Serwer CZ:

Ves: codziennie sa inne ceny na targu a stad inna ilosc kasy

--------------------
Mówi się, że Go ma 4000-6000 lat. To nieprawda - ma 15 000 000 000. Powstało wraz z Wszechświatem.

Jeśli szachy są królową gier to Go jest ich cesarzem.
PMEmail Poster
Morlok1
Written: Sep 5 2007, 17:28:46
Quote Post
Szkielet

Serwer PL:
Serwer CZ:

na nowa ere...poradnik juz nieaktulalny...:/
PMEmail Poster
wojti
Written: Sep 5 2007, 18:57:34
Quote Post
Strażnik Nocny

Serwer PL: nie ogarniam :)
Serwer CZ: niet

Morlok1: chyba każdy poradnik w Akademi jest nieaktualny po rozpoczęciu nowej ery (a napewno te dla Krasia i Goba)
PMEmail PosterGadu-Gadu

0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic OptionsPages: (4) [1] 2 3 ... Last » Reply to this topicStart new topicStart Poll