| |||||
|
| |||||
| Pages: (77) « First ... 75 76 [77] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| al-masil |
Written: Dec 9 2009, 18:09:45
|
|
Błotniak Group: Użytkownicy Posts: 29 Serwer PL: HU-spam :P Serwer CZ: |
2156,4
--------------------
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
|
| Heffe |
Written: Dec 12 2009, 0:58:06
|
Nornik![]() Group: Użytkownicy Posts: 452 Serwer PL: Pasqódne wakacje u Ragrosa. Serwer CZ: Ah, te Czeszki. |
--------------------
Akcja "Góra Grosza" trwa. Przyłącz się i Ty!
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz) |
| lady Silver |
Written: Dec 28 2009, 10:31:39
|
||||||
Mus musculus![]() Group: Moderatorzy działów Posts: 1178 Serwer PL: MS, OB Serwer CZ: nie gram |
2157,5
ile liczyć za marzenie? polskie serce coś nie działa --------------------
Biblioteka [klik] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Ah Cuzamil Peten [klik przez część ery]> OfficialMelanżGroup [klik] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > Dark Warriors [maskotka] > Mekka Sqad [caryca ;-) ] > One blood mój blog Klik |
||||||
| Heffe |
Written: Dec 28 2009, 15:02:11
|
Nornik![]() Group: Użytkownicy Posts: 452 Serwer PL: Pasqódne wakacje u Ragrosa. Serwer CZ: Ah, te Czeszki. |
czasem działa, czasem nie.
mnie dopiero dzisiaj coś się po babrało. --------------------
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz) |
| rumcajsek |
Written: Jan 7 2010, 20:25:10
|
||
Ogr![]() Group: SpamKomando Posts: 2037 Serwer PL: Co proszę? Serwer CZ: Deska mówi że ssie! |
2158,7
-------------------- ![]()
|
||
| rumcajsek |
Written: Mar 10 2010, 20:00:28
|
||
Ogr![]() Group: SpamKomando Posts: 2037 Serwer PL: Co proszę? Serwer CZ: Deska mówi że ssie! |
2159,86
(btw. czy Humanitarni.pl to dzieło kogoś z RD? Czy tylko tu przez RD-owiczów podrzucone?) -------------------- ![]()
|
||
| Heffe |
Written: Aug 7 2010, 22:46:58
|
jak by ktoś nadal chciał wiedzieć, to nic nie wiem o twórcach humanitarni.pl.
ja tylko link podrzuciłem. teraz spełnianie marzeń nie działa na klik. poza tym klikać, klikać! +ileś tam groszy --------------------
Pages: (77) « First ... 75 76 [77] |
![]() ![]() ![]() |