| |||||
|
| |||||
| Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| MieszaU |
Written: Jun 26 2008, 6:26:28
|
Ogr![]() Group: Developerzy Posts: 13321 Serwer PL: klikacz w Administrators Serwer CZ: Imperator Mariboru |
Z różnych powodów była potrzebna nowa wersja...
http://rdstats.tools4games.info/ Dodane: + dane z ubiegłych er (nie pytać czy będzie dalej wstecz, muszę się przekopać przez backupy, żeby to wiedzieć) + trzyipółminutowe logo linkujące do strony głównej + w ogólne: wykres dokonań koalicji + w ogólne: tabelka z obronami + w ogólne: do ataków ilość udanych + w szczegóły: siła/ziemia w dymku Zmienione: + adres + filozofia szukania koalicji + w ogólne: tabelki obok siebie + na głównej: tabelki obok siebie, zmienione rozwijanie BetaTestTeam jakoś nie ma serca do testowania tego, albo wakacje poczuli, albo wojen nie mają. Dostajecie więc zabawkę Wy. Można zgłaszać ROZSĄDNE propozycje dodania czegoś lub zmienienia. Rozsądne znaczy dające się zrealizować w cywilizowanej ilości czasu. Bo pomysły w stylu `wykresy X do Y w z porównaniem skali wszystkich er` to ja też mam, ale jak czuję, że coś zabierze więcej niż pół nocy to nie tknę tego prędzej niż za pół roku. --------------------
Gdybym dostawał dolara, za każdym razem, jak ktoś z Was kończy z RD, bo `MieszaU cośtam`, to byłbym milionerem.
|
| Mysza |
Written: Jun 26 2008, 9:21:01
|
Ogr![]() Group: Użytkownicy Posts: 2722 Serwer PL: Koniec Serwer CZ: Koniec |
Dodac mozna % przy udanych atakch (dla calej koalicji) i obronach (takze dla calej koalicji). Znaczy sie jak jest tabelka Ataki (dla danej koalicji) to mozna nad nia napisac x/y zz,zz% i ponizej jest tabelka z rozpisanymi dokladnie atakami ktory gub ile i ile skutecznych. To samo dla obrony.
--------------------
Oto widzę ojca swego.
Oto widzę matkę swoją, siostry swoje i braci. Oto widzę długi szereg tych, którzy byli przede mną. Oto ich zew, bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie. The End. |
| Menhir |
Written: Jun 26 2008, 11:38:31
|
Wwarrczący jeździec![]() Group: Użytkownicy Posts: 131 Serwer PL: Beleriand [gdz], 510st Legion, Ah Cuzamil Peten, KRÓLESTWO [gdz] Serwer CZ: |
w angielskiej wersji, skorka mateusz, powinno byc "attacks i defences" (jest "attacks i obrony").
nie ma za co. --------------------
Frisbeeterianizm: kiedy umierasz, twoja dusza laduje na dachu i zostaje tam na zawsze.
|
| Avalone |
Written: Jun 26 2008, 15:51:30
|
|
Unregistered Serwer PL: Serwer CZ: |
yyy, a jak niby odpalić koalicje z er poprzednich?. Próbowałem i nie mogę
|
|
|
| PePeX |
Written: Jun 26 2008, 16:01:33
|
||
|
Rycerz Group: Użytkownicy Posts: 113 Serwer PL: Zgubieni & Nautica Serwer CZ: |
Znajdź takie linki:
Chciałem usunąć tego posta ale nie mogę Linki rzeczywiście są ale nie działają This post has been edited by PePeX on Jun 26 2008, 16:03:57 --------------------
Pozdrawiam Wszystkich fanów Hibernacji na całym Świecie
|
||
| Beowolf |
Written: Jun 26 2008, 17:45:24
|
Berserker![]() Group: Użytkownicy Posts: 1092 Serwer PL: już niet... Serwer CZ: już od dawna niet... |
ewentualnie dodac generalnie statystyke najwiekszej ilosc udanych obron... (byłbym top 1
--------------------
command:options:default=wożonko_mode ON
|
| Cny |
Written: Jun 27 2008, 13:31:02
|
Golem![]() Group: Użytkownicy Posts: 235 Serwer PL: Serwer CZ: |
Ja zauważyłem pewną rzecz.
Oczywiście mam swoją lamerską koalkę i chciałem sobie sprawdzić statystyki z poprzednich er. Koalicja nie została założona w VI erze, a o dziwo w Statsach jest Mi osobiście to nie przeszkadza, ale gdyby inni mieli taką sytuacją mogą się trochę zdenerwować Więc są dwa pytania: 1. Czy możliwe jest, aby RDStatsach przypisywało błędnie koalicję?? 2. Czy istnieje możliwość rozdzielenia koalicji?? --------------------
Bezrolni Bałkańscy Bałamucący Baletmistrzowie cz.2
Bezrolni Bałkańscy Bałamucący Baletmistrzowie cz.1 Wszyscy się chwalą, gdzie grali, a ja nie mam czym... |
| MieszaU |
Written: Jun 27 2008, 14:32:04
|
Ogr![]() Group: Developerzy Posts: 13321 Serwer PL: klikacz w Administrators Serwer CZ: Imperator Mariboru |
Zmiany:
+całkowicie zmieniony system linków +porcja drobnych poprawek Menhir: Język angielski w ogóle nie jest pouaktualniany... Wyświetlanie poprzednich er faktycznie źle działało. Przekombinowałem z jedną zmienną już po upublicznieniu bety i nawet tego nie zauważyłem. Cny: Dyskusja na temat (niemożności) takiego rozdzielania toczy się już w topiku Rankingu, nie powielajmy jej tu. --------------------
Gdybym dostawał dolara, za każdym razem, jak ktoś z Was kończy z RD, bo `MieszaU cośtam`, to byłbym milionerem.
|
| slawpe13 |
Written: Jun 27 2008, 20:40:32
|
|
Rycerz Group: Użytkownicy Posts: 108 Serwer PL: SD, US Serwer CZ: |
Wykres dokonań koalicji jest świetny ++
Jednak wyskakujący tip nie interpretuje znacznika <br /> - gdyż widać w nim ten znacznik i nie łamie linii, jak zapewne miało być. Da radę to poprawić? --------------------
slaw [P.E. #13]
|
| slawpe13 |
Written: Jun 30 2008, 16:14:14
|
|
Rycerz Group: Użytkownicy Posts: 108 Serwer PL: SD, US Serwer CZ: |
I jeszcze jedna mała uwaga, bo <br /> widzę pięknie poprawiony:
Spacja (lub apostrof) przy wyświetlaniu gleby, np.: 734 345 lub 734'345 Poprawi to nieco czytelność. Da radę? --------------------
slaw [P.E. #13]
|
| Pleban |
Written: Jul 3 2008, 23:20:13
|
|
Wwarrczący jeździec Group: Użytkownicy Posts: 131 Serwer PL: Serwer CZ: |
Wyszukiwanie po ksiestwach nie dziala... :|
--------------------
|
| MieszaU |
Written: Jul 4 2008, 15:04:03
|
Zmiany:
+ poprawione wyszukiwanie po księstwach + wyświetlanie liczb zmienione na zgodne z obecnym w RD + przebudowane tytuły i opisy stron (na życzenie google) + porcja drobnych poprawek --------------------
|
| Lakerman |
Written: Jul 4 2008, 15:11:24
|
Nornik![]() Group: Użytkownicy Posts: 469 Serwer PL: Sigur Rós. Serwer CZ: Numenor. |
Jeśli chodzi o ataki i obrony.. Może lepiej dać (conajmniej 50) albo nawet 100, a nie 10?.. 10 ataków to pierwsze przeliczenie wojny jest i średnio o czymś mówi..
--------------------
BEER is living PROOF that GOD loves us and WANTS us to be HAPPY.
|
| Siek4n |
Written: Jul 4 2008, 16:25:01
|
|
Leśna zjawa Group: Użytkownicy Posts: 776 Serwer PL: Manetheren-> Małotrująca-> L2-> Ogród Wakacyjny Serwer CZ: |
hm, ja mam taki troche dziwny problem...
otóż, kiedy najeżdżam kursorem myszki na środek pola gdzie wpisuje się nazwę koalicji lub nazwę księstwa kursor po kliknięciu na białym polu nie "wchodzi" na to pole nie pozwalając mi pisać. Muszę kliknąć na tej czerwonej ramce pod okienkiem i wtedy tak jakby, udaje mi się wcelować i mogę zacząć pisać. Podobnie z przyciskiem "go" - również nie mogę wcelować Jestem ciekaw czy ktoś jeszcze zauważył coś takiego. Czy to wina mojej przeglądarki? czy to jakiś błąd na stronce? a może tak ma być edit: dodam, że używam Opery This post has been edited by AgraveiN on Jul 6 2008, 18:49:14 --------------------
Ogród Rozkoszy -=PSO=-
^_^ |
| Lakerman |
Written: Jul 4 2008, 16:32:13
|
Nornik![]() Group: Użytkownicy Posts: 469 Serwer PL: Sigur Rós. Serwer CZ: Numenor. |
U mnie jest wszystko tak jak ma być
--------------------
BEER is living PROOF that GOD loves us and WANTS us to be HAPPY.
|
Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |