RedDragon Forum

Pages: (3) 1 2 [3]  ( Go to first unread post ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> wykup generałów, z księstwa/konta imperatora

co myślicie
pomysł w dobrym kierunku [ 43 ]  [81.13%]
nie [ 6 ]  [11.32%]
nie mam zdania [ 4 ]  [7.55%]
Total Votes: 53

Devilan
Written: Feb 3 2010, 10:06:30
Quote Post
Skurut Hai

Group: DevTeam RDPL
Serwer PL: Gateway of God
Serwer CZ: -

silk:
Różni się to zasadniczo tym, że w przypadku powiedzenia "nie" gdy imp każe wykupić generała kasa jeszcze żadna nie poszła. W drugim przypadku (imp kupił i chce zwrotu kasy) pieniądze zostały już wydane. Uważam, że gorzej jest pokłócić się o pieniądze (nawet jeśli to jest kwestia kilku złotych) niż o wirtualną postać w grze (jaką jest generał).

--------------------
[size=5][URL=http://www.reddragon.co.pl/dodatki/]Dodatki ułatwiające grę w RedDragona[/URL][/size]

Są 10 rodzaje ludzi: jedni znają system trójkowy, drudzy go nie znają, a trzeci mylą go z binarnym.
PMEmail PosterUsers Website
Than
Written: Feb 3 2010, 10:20:59
Quote Post
Ogr

Group: Administratorzy
Serwer PL: Administrators
Serwer CZ:

rozwiązaniem jest punkt o tym do konstytucji taki jak "koalicja może używać hasła koalicyjnego", który w 99,99% przypadków jest zaznaczony..

jak ktos nie chce iść do takiej koalki to nie - łaski bzz

ps. żebysmy nie doszli do takiej paranoji że trzeba będzie zrobić w konstytucji punkt zezwalający impowi na nierozdzielanie po równo gleby z puli na wszystkie guby

--------------------
czyny niezaistniałe powodują katastrofalny brak następstw

>>> KOSZYKÓWKA REDDRAGONOWA - ZAGRASZ? :) <<<
PMEmail PosterGadu-Gadu
Devilan
Written: Feb 3 2010, 12:46:18
Quote Post
Skurut Hai

Group: DevTeam RDPL
Serwer PL: Gateway of God
Serwer CZ: -

Konstytucyjne rozwiązanie nie wydaje się być złe.

Może to się wydaje śmieszne, ale niestety gdy w grę wchodzą pieniądze ludzie bywają niemili. Rozdawanie gleby przy tym to pikuś shifty.gif

--------------------
[size=5][URL=http://www.reddragon.co.pl/dodatki/]Dodatki ułatwiające grę w RedDragona[/URL][/size]

Są 10 rodzaje ludzi: jedni znają system trójkowy, drudzy go nie znają, a trzeci mylą go z binarnym.
PMEmail PosterUsers Website
MieszaU
Written: Feb 3 2010, 13:35:57
Quote Post
Ogr

Group: Developerzy
Serwer PL: klikacz w Administrators
Serwer CZ: Imperator Mariboru

Raczej jeżeli taka opcja do gry trafi to będzie w trybie `Zrób komuś prezent`.

Nie przewiduję wówczas ograniczania jej do impa koalicji. Zbędnych punktów w konstytucji na pewno nie będzie.

--------------------
Gdybym dostawał dolara, za każdym razem, jak ktoś z Was kończy z RD, bo `MieszaU cośtam`, to byłbym milionerem.
PM
Heffe
Written: Feb 3 2010, 13:52:20
Quote Post
Nornik

Group: Użytkownicy
Serwer PL: Pasqódne wakacje u Ragrosa.
Serwer CZ: Ah, te Czeszki.

jestem za

powstała by możliwość przesłania swoich orbów na konto impa, by ten wykorzystał je podczas naszej nieobecności.

--------------------
Akcja "Góra Grosza" trwa. Przyłącz się i Ty!
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz)
PMUsers WebsiteGadu-Gadu

0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic OptionsPages: (3) 1 2 [3]  Closed TopicStart new topicStart Poll