| |||||
|
| |||||
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Devilan |
Written: Feb 3 2010, 10:06:30
|
Skurut Hai![]() Group: DevTeam RDPL Posts: 1265 Serwer PL: Gateway of God Serwer CZ: - |
silk:
Różni się to zasadniczo tym, że w przypadku powiedzenia "nie" gdy imp każe wykupić generała kasa jeszcze żadna nie poszła. W drugim przypadku (imp kupił i chce zwrotu kasy) pieniądze zostały już wydane. Uważam, że gorzej jest pokłócić się o pieniądze (nawet jeśli to jest kwestia kilku złotych) niż o wirtualną postać w grze (jaką jest generał). --------------------
[size=5][URL=http://www.reddragon.co.pl/dodatki/]Dodatki ułatwiające grę w RedDragona[/URL][/size]
Są 10 rodzaje ludzi: jedni znają system trójkowy, drudzy go nie znają, a trzeci mylą go z binarnym. |
| Than |
Written: Feb 3 2010, 10:20:59
|
Ogr![]() Group: Administratorzy Posts: 3617 Serwer PL: Administrators Serwer CZ: |
rozwiązaniem jest punkt o tym do konstytucji taki jak "koalicja może używać hasła koalicyjnego", który w 99,99% przypadków jest zaznaczony..
jak ktos nie chce iść do takiej koalki to nie - łaski bzz ps. żebysmy nie doszli do takiej paranoji że trzeba będzie zrobić w konstytucji punkt zezwalający impowi na nierozdzielanie po równo gleby z puli na wszystkie guby --------------------
czyny niezaistniałe powodują katastrofalny brak następstw
>>> KOSZYKÓWKA REDDRAGONOWA - ZAGRASZ? :) <<< |
| Devilan |
Written: Feb 3 2010, 12:46:18
|
Skurut Hai![]() Group: DevTeam RDPL Posts: 1265 Serwer PL: Gateway of God Serwer CZ: - |
Konstytucyjne rozwiązanie nie wydaje się być złe.
Może to się wydaje śmieszne, ale niestety gdy w grę wchodzą pieniądze ludzie bywają niemili. Rozdawanie gleby przy tym to pikuś --------------------
[size=5][URL=http://www.reddragon.co.pl/dodatki/]Dodatki ułatwiające grę w RedDragona[/URL][/size]
Są 10 rodzaje ludzi: jedni znają system trójkowy, drudzy go nie znają, a trzeci mylą go z binarnym. |
| MieszaU |
Written: Feb 3 2010, 13:35:57
|
Ogr![]() Group: Developerzy Posts: 13337 Serwer PL: klikacz w Administrators Serwer CZ: Imperator Mariboru |
Raczej jeżeli taka opcja do gry trafi to będzie w trybie `Zrób komuś prezent`.
Nie przewiduję wówczas ograniczania jej do impa koalicji. Zbędnych punktów w konstytucji na pewno nie będzie. --------------------
Gdybym dostawał dolara, za każdym razem, jak ktoś z Was kończy z RD, bo `MieszaU cośtam`, to byłbym milionerem.
|
| Heffe |
Written: Feb 3 2010, 13:52:20
|
Nornik![]() Group: Użytkownicy Posts: 452 Serwer PL: Pasqódne wakacje u Ragrosa. Serwer CZ: Ah, te Czeszki. |
jestem za
powstała by możliwość przesłania swoich orbów na konto impa, by ten wykorzystał je podczas naszej nieobecności. --------------------
Akcja "Góra Grosza" trwa. Przyłącz się i Ty!
Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. (Marek Aureliusz) |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |