| |||||
|
| |||||
![]() ![]() |
| Giliador |
Written: Jan 25 2010, 21:46:40
|
Light of Ilúvatar![]() Group: Moderatorzy działów Posts: 157 Serwer PL: Karsomir Serwer CZ: Nie gram, ale byłem kiedyś Czeską gwiazdą Disco-Polo |
Miejsce: ID: 898 *252*
Opis błędu: Liczba smoków nie zgadza się z liczbą "w domu" (brakuje jednego) Akcji wojskowych: zero Czas Wystąpienia: W ciągu tej godz. This post has been edited by Giliador on Jan 25 2010, 21:49:50 --------------------
|
| AresM |
Written: Jan 25 2010, 22:24:17
|
Paladyn![]() Group: Użytkownicy Posts: 687 Serwer PL: ... Serwer CZ: wole smazony syr |
posłany został atak z tego guba?
-------------------- |
| Giliador |
Written: Jan 25 2010, 23:11:51
|
Light of Ilúvatar![]() Group: Moderatorzy działów Posts: 157 Serwer PL: Karsomir Serwer CZ: Nie gram, ale byłem kiedyś Czeską gwiazdą Disco-Polo |
Nie
--------------------
|
| Lakerman |
Written: Jan 26 2010, 19:32:05
|
Nornik![]() Group: Użytkownicy Posts: 470 Serwer PL: Sigur Rós. Serwer CZ: Numenor. |
Może poszedł do WC? Poczekaj chwilkę.
--------------------
BEER is living PROOF that GOD loves us and WANTS us to be HAPPY.
|
| Giliador |
Written: Jan 26 2010, 23:49:05
|
W tym przeliczeniu tak jak by wrócił, wczoraj nie było żadnego ataku a 1 smoka nie było w domu, możne poszedł solowć przeciwnika dzisiaj chyba wrócił albo został zabity bo liczba się zgadza.
Temat do zamknięcia --------------------
|
![]() |
![]() ![]() |